Περί λογοκρισίας….

cropped-FullSizeRender-24.jpg


Στις 07/11/2017 το Δ.Σ. της Ένωσής μας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς το νέο Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ.

Η ανακοίνωση αυτή αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης μας, και εστάλει επίσης για να δημοσιευθεί μέσω email (δύο φορές) στο περιοδικό της Ομοσπονδίας Νέα Πλεύση.

Δυστυχώς όμως η λογοκρισία και η περιφρόνηση προς την Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας, μας αναγκάζει να επανέλθουμε και να διαμαρτυρηθούμε εκ νέου, στην νέα ηγετική ομάδα της ΠΟΕΠΛΣ, για την επιλεκτική και μεροληπτική διαχείριση των δημοσιεύσεων που αναρτώνται, καταδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, την έλλειψη σοβαρότητας,δεοντολογίας, και συναδελφικότητας.
Ενημερώνουμε λοιπόν τους συναδέλφους οτι στην Νέα Πλεύση, στην επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης όλων των Λιμενικών, που λειτουργεί με την μηνιαία εισφορά μας, εμφανίζονται οι πρώτες ζημιές από το σφυροκόπημα του “τυφώνα Δριβάκου”, όπου μετά τον πέμπτο όροφο του Υπουργείου που χτύπησε, σύμφωνα με δημοσιεύσεις άλλων “έγκριτων” ιστοσελίδων, κατέστρεψε τις επικοινωνίες, και το βήμα των ανακοινώσεων, απο Ενώσεις που δεν τους είναι αρεστές.

Η Νέα Πλεύση λοιπόν βρίσκεται υπό κατάληψη, απο εναν φυτευτό διαχειριστή, ένα συνδικαλιστικό υβρίδιο του κ.Δριβάκου, και αποτελεί πλέον, αποκλειστικό βήμα προβολής των δικών τους απόψεων και μόνο.

κ.Φυτευτέ Διαχειριστή της ιστοσελίδας των Λιμενικών όλης της χώρας….η Νέα Πλεύση δεν αποτελεί άβατο, όπου δίδεται πρόσβαση και βήμα μόνο στους πιστούς προς εσάς. Δεν είναι σωστό να χορηγείτε συνδικαλιστικά διαμονητήρια πρόσβασης μόνο στους “οικείους”.

Κύριε Δριβάκο, οι σκοτεινές εποχές λογοκρισίας μάλλον επέστρεψαν για τα καλά. Το να αποκλείετε εντέχνως την δημοσίευση ανακοίνωσης της δεύτερης μεγαλύτερης Ένωσης, ενώ ανεβάζετε επιλεκτικά ατομικές απόψεις μελών αρεστών σε εσάς, δεν αντιπροσωπεύουν καθόλου το πνεύμα ομόνοιας που διατυμπανίζατε. Ελπίζουμε με την λέξη Ομόνοια να μην εννοούσατε την ομώνυμη πλατεία ή την ποδοσφαιρική ομάδα της Κύπρου.

Σας επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, ότι το Προεδρείο δεν είναι μέσο άσκησης προσωπικών επιδιώξεων, αλλά πεδίο δράσης και αγώνα για το συλλογικό καλό και μόνο.

Τελειώνοντας ακόμη περιμένουμε να μας γνωρίσετε τις απόψεις σας, για τις προτάσεις που αφορούν την τροποποίηση διάταξης Π.Δ μεταθεσεων, που διατύπωσε μέσω τις ιστοσελίδας της Νέας Πλεύσης, το μέλος του Δ.Σ της ένωσης μας Πασχαλακης Χρήστος.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν.Γραμματέας

           ΤΣΙΑΠΛΙΑΣ Βασίλειος                                          ΚΟΥΣΤΙΑΝΗΣ Θεόδωρος

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →