Προσφορά Ομαδικής Ασφάλισης Υγείας. Τελευταία ειδοποίηση εγγραφών.

Τελευταία ειδοποίηση  για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και εγγραφή για τα πακέτα υγειονομικής ασφάλισης που μας προτείνει η ασφαλιστική εταιρεία Interamerican.

Η ενδιαφέρουσα αυτή προσφορά υγειονομικής ασφάλισης απευθύνεται  μόνο προς τα μέλη της Ένωσής μας.

Σε μια περίοδο που η κρίση, και όχι μόνο, έχει επηρεάσει αρνητικά τις υπηρεσίες υγείας των Δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων προς τους ασφαλισμένους της, τα ιδιωτικά Νοσηλευτικά ιδρύματα παραμένουν πρωτοπόρα στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγειονομικής περίλθαψης.

Την δυνατότητα αυτή για πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας των καλύτερων ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων μας δίνει η προσφορά της ασφαλιστικής εταιρείας Ιnteramerican, η οποία αποτελεί και την πιο συμφέρουσα, μετά απο έρευνα αγοράς μεταξύ πέντε ασφαλιστικών εταιρειών.

Η προσφορά  ισχύει αρχικά για 50 ασφαλιζόμενα μέλη και οι τιμές θα αναπροσαρμόζονται αναλόγως την συμμετοχη.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Σε περίπτωση που δεν σας έρθει mail επιβεβαίωσης αποστείλετε τα στοιχεία σας στο eplsmakedonias@gmail.com

Για περισσοτερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο της Ένωσής μας κ.Τσιάπλια Βασίλη στο τηλ: 6906459584.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί παρουσιάζεται το πακέτο της ασφάλισης.

ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →