Οικονομική Προσφορά H.R.S Mobile SA – Volton.

Σε συνεχεία της πολυετούς συνεργασίας με το Λιμενικό προσφέρουμε στα μέλη της Ομοσπονδίας Λιμενικού Ελλάδος προγράμματα  Κινητής ,Σταθερής Τηλεφωνία από την  H.R.S Mobile SA καθώς  & για την Προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας από την Volton Ενεργειακή και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποβάλλουμε την παρούσα Προσφορά  με Προνομιακές Παροχές- Τιμές για την κάλυψη των αναγκών σας.

Προσφορά Black Friday,  για τα προγράμματα Mobile 2 & Mobile 3 , η BLACK FRIDAY OFFER, η οποία για κάθε φορητότητα σύνδεσης, δίνονται ΔΩΡΟ 2 ΠΑΓΙΑ & και μια ΣΥΣΚΕΥΗ!

Εταιρικό Προφίλ

”Οι εταιρείες HRS Mobile & Volton Ενεργειακή ως  Στρατηγικοί συνεργάτες  δραστηριοποιούνται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών κι ενέργειας αντίστοιχα με κύρια βλέψη την παροχή καινοτόμων και υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών.

Η H.R.S Mobile,του ομίλου Η.R.S SA ως ένας από τους ηγέτες στο χώρο της ναυτιλίας και των τηλεπικοινωνιών ,έχει ως κύριο μέλημα τη διαρκή διεύρυνση των προϊόντων που διαθέτει προκειμένου να  ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών.

Η VOLTON  δημιουργήθηκε μέσα από ισχυρά εταιρικά κεφάλαια προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας στην ελληνική αγορά με στόχο την εμπορία ενέργειας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης σε τελικούς χρήστες χαμηλής και μέσης τάσης προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες.

Στόχος των εταιρειών του ομίλου είναι η πλήρης ικανοποίησης των τηλεπικοινωνιακών και ενεργειακών αναγκών των πελατών χτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.”

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ VODAFONE

Προσφορά ΟμοσπονδιαςΛιμενικου HRS – Volton

Γραφείο Θεσσαλονίκης: 2310460711

Fax: 2310460789

Παπαδοπούλου Δέσποινα: 6955585020

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →