ΠΛΣ 131 Γ’ Λ/Τ Σκάλας Κατερίνης.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος εγκαινίασε το Περιπολικό Σκάφος 131, το νέο απόκτημα του Λιμενικού Τμήματος Παραλίας Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αγιασμό με την παρουσία του απερχόμενου Λιμενάρχη Πλωτάρχη Λ.Σ. Χριστοδούλου Δημήτριου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τη συνεργασία με την τοπική Εκκλησία.

Στην Τελετή Παρέστησαν Αξιωματικοί και Στελέχη  του Λιμενικού Τμήματος.

Ο Σεβασμιώτατος δώρησε μία εικόνα του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να εναποτεθεί στο νέο σκάφος, ευχόμενος καλούς πλόες.

H επισκευή και επαναλειτουργία του σκάφους έγινε, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που συνεχίζουν αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι, στην Επισκευαστική Βάση Θεσσαλονίκης, τονίζοντας για μια ακόμα φορα την αναγκαιότητα και την επιτακτική ανάγκη της πλήρους και συστηματικής έναρξης λειτουργίας της, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της.

Στον Κυβερνήτη Ανθ/ρχο Λ.Σ. Χαριτάκη Ιωάννη, στον Μηχανικό Ανθ/ρχο Λ.Σ. Κώνστα Αντώνιο και στο πανάξιο πλήρωμα του Περιπολικού Σκάφους ευχόμαστε καλές θάλασσες και καλή δουλειά.

 
Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →