Επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος εμπορίας – διάθεσης εξωλέμβιων μηχανών

Στη σύλληψη τριών (03) ανδρών, ηλικίας 30, 32 και 53 ετών καθώς και στην κατάσχεση / δέσμευση δεκαπέντε (15) συνολικά εξωλέμβιων κινητήρων θαλάσσης προέβησαν, πρωινές έως βραδινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Συγκεκριμένα, ο 32χρονος και ο 53χρονος συνελήφθησαν στο λιμένα Μαρμαρά Χαλκιδικής, εντός αποθήκης, όπου φυλάσσονταν οι κινητήρες, ενώ ο 30χρονος συνελήφθη στην πόλη των Σερρών, διότι υποδείχθηκε από τον  32χρονο ως ο προμηθευτής των κινητήρων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Συνέχεια Ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη τριών (03) ανδρών, ηλικίας 30, 32 και 53 ετών καθώς και την κατάσχεση / δέσμευση δεκαπέντε (15) εξωλέμβιων κινητήρων θαλάσσης την 15-11-2016, στο λιμένα Μαρμαρά Χαλκιδικής και στην πόλη των Σερρών, γνωρίζεται ότι στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες της 16-11-2016, έλεγχος από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης στην έδρα μεταφορικής εταιρείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη έντεκα (11) εξωλέμβιοι κινητήρες θαλάσσης, άνευ συνοδευτικών νομιμοποιητικών εγγράφων.
Επιπροσθέτως, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του ανωτέρω 30χρονου συλληφθέντα στη Μυτιλήνη, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (06) κάλυκες διαμετρήματος των 9 mm και μια σφαίρα διαμετρήματος  των 9 mm κατά παράβαση του Ν. 2168/93 “Περί όπλων” .
3 2 1
Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →