Oι αγώνες του 2oυ Φιλανθρωπικού Τουρνουά Σ.Α & Ε.Δ. Νομού Πιερίας.

cropped-FullSizeRender-24.jpg


Ένα τουρνουά μπάσκετ. Τέσσερις ομάδες με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου;φυσικά όχι.

Νικητές στο διαφορετικό αυτό FINAL FOUR αναδειχτηκαν η ανθρωπιά,η αλληλεγγύη,τα παιδιά αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5-1-2018 στο Β ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας αλλά και παιχνιδιών για τον σύλλογο για τα παιδιά ΒΕΝΙΑΜΙΝ που πραγματικά οι υπεύθυνοι του επιτελούν τεράστιο έργο και είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας αναδείχθηκε νικήτρια εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα της ΕΛ. ΑΣ αφού προηγουμένως είχε κερδίσει και την ομάδα του Στρατού.

Παρά τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας παιχτών από τις υπόλοιπες ομάδες, οι παίχτες υπό την μαεστρικη καθοδήγηση του προπονητή ΓΡΑΙΚΟΥ Αλέξανδρου, την μπασκετική ευφυΐα του ΤΣΑΛΚΙΤΖΗ Κώστα,την αθλητικοτητα του ΠΙΠΙΛΗ Γιάννη, της αράχνης των καλαθιών ΓΡΑΙΚΟΥ Χρήστου, του αερινου ΣΑΜΑΡΑ Νίκου, του ογκόλιθου ΜΠΑΡΟΓΙΩΡΓΑ Δημήτρη, του παίχτη για όλες τις δουλειές ΚΟΥΚΑΡΑ Βαγγέλη, την εμπειρία του ΜΑΛΛΙΑΡΑ Δημήτρη, της ηρεμης δύναμης του ΠΑΥΛΙΔΗ Άρη και την οξυδέρκεια του ΚΟΥΣΤΙΑΝΗ Θοδωρή πέτυχαν την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ως ΔΣ της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας είμαστε υπερήφανοι πρώτα ως άνθρωποι και μετά ως συνδικαλιστές που συμμετέχουμε – συνδιοργανωνουμε τέτοιες εκδηλώσεις.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη διοργάνωση.

  • Στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ένωσης Πιερίας.
  • Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας.
  • Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Πιερίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν.Γραμματέας

               ΤΣΙΑΠΛΙΑΣ Βασίλειος                                          ΚΟΥΣΤΙΑΝΗΣ Θεόδωρος

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →