Παιχνίδι για καλό σκοπό. 4ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Την Δευτέρα 02 Απριλίου 2018, οι εργαζόμενοι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων δυνάμεων αποχωρίστηκαν για λίγο τις Υπηρεσιακές τους στολές, και φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, μοιράζοντας  χαρά σε συνανθρώπους μας, αλλά έχοντας συγχρόνως και την σκέψη τους, στα δύο παιδιά που βρίσκονται μακριά απο την χώρα μας, και τις οικογένειές τους, ευχόμενοι ότι η επιστροφή τους θα είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη.

Ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για όλους, καθώς αυτή η μικρή προσφορά χαράς, έδωσε μεγάλη βοήθεια στους ηλικιωμένους ανθρώπους, οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, και έγινε η αφορμή για αυτούς να γευτούν στιγμές ανθρώπινης ζεστασιάς.

Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Δημητρίου για την δωρεά του πανό, και σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν και μπόρεσαν να συγκεντρώσουν πολλά χρήσιμα και αναγκαία πράγματα, για το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ως Ένστολοι είμαστε πάντοτε δίπλα στον συνάνθρωπο, και ειδικότερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και σε όποιον άλλο μας χρειαστεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας, παρά τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας από τους συμμετέχοντες, κατάφερε και έφτασε ως τον τελικό, όπου και ηττήθηκε από την σαφώς ανώτερη ομάδα της Πυροσβεστικής.

Πολλα συγχαρητήρια σε όλους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν.Γραμματέας

               ΤΣΙΑΠΛΙΑΣ Βασίλειος                                          ΚΟΥΣΤΙΑΝΗΣ Θεόδωρος

 

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →