Προσάραξη Ε/Γ-Τ/Ρ Κωνσταντής.

cropped-FullSizeRender-24.jpg


Για άλλη μία φορά τα στελέχη του ΚΛΘ, επέδειξαν στο έπακρο τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει, αλλά κυρίως το φιλότιμό τους στον μέγιστό του βαθμό.

Στο περιστατικό προσάραξης του Ε/Γ- Τ/Ρ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, η άμεση και έγκαιρη κινητοποίησή τους, ήταν αυτή που συνέβαλε στο να μην κινδυνέψει επ ουδενί κανείς συνάνθρωπός μας.

Όλοι οι συνάδελφοι που ενεπλάκησαν στο περιστατικό είναι άξιοι συγχαρητηρίων, και πραγματικά είναι λόγος περηφάνιας τόσο γι αυτούς, όσο και για μας που έχουμε την τιμή να συνυπηρετούμε μαζί τους.

Οφείλουμε όμως και ως συνδικαλιστές να καταδείξουμε την επικίνδυνη γύμνια που έχει εδώ και καιρό ο κόλπος της Θεσσαλονικής απο ένα αξιόμαχο και επιχειρησιακό ταχύπλοο σκάφος, καθώς επίσης, θα το επαναλαμβάνουμε, και απο προσωπικό, τα οποία θα μπορούν να συνδράμουν, στην διάσωση και βοήθεια των συμπολιτών μας, που κατά χιλιάδες βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο.

Ήταν ευτυχές γεγονός η επιστροφή και παρουσία του ΠΑΘ 050 στην βάση του, το βοηθητικό φουσκωτό σκάφος του οποίου, συνέδραμε και επιλήφθηκε του συμβάντος. Αν δεν υπήρχε το ΠΑΘ 050 δεν θα ήταν δυνατή η μετάβαση σκάφους του Λ.Σ. στο περιστατικό με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για να μην προσπαθούμε εκ των υστέρων να εξηγούμε τα αυτονόητα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν.Γραμματέας

ΤΣΙΑΠΛΙΑΣ Βασίλειος                                          ΚΟΥΣΤΙΑΝΗΣ Θεόδωρος

 

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →