Έκκληση για αίμα από το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος.

Επείγουσα έκκληση προς όλους τους αιμοδότες συναδέλφους μας, απευθύνει το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης  Άγιος Παύλος, καθώς υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε αίμα.

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, οι ανάγκες για αίμα έχουν αυξηθεί ειδικά όσοι έχουν ανάγκη από αυτό σε καθημερινή βάση για να ζήσουν φυσιολογικά.

Τα νοσοκομεία της πόλης μετέφεραν τις αιμοδοτικές μονάδες τους σε ανοιχτούς χώρους, εκτός νοσοκομείων, για να διασφαλίσουν ότι οι εθελοντές αιμοδότες δεν θα κινδυνεύσουν από τη μετάδοση του κορονοϊού, λαμβάνοντας και όλα τα προληπτικά μέτρα κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας.

Λόγω της ακύρωσης της προγραμματισμένης αιμοδοσίας της Ένωσής μας, καλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν, να δώσουν αίμα για λογαριασμό της Ένωσής μας, οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Ειδικότερα το Νοσοκομείο του Αγίου Παύλου που πραγματοποιεί τις αιμοδοσίες της Ένωσής μας, έχει ξεχωριστό χώρο αιμοδοσίας, για να αποφευχθεί κάθε περιπτωση έκθεσης στον ιο.

Περισσότερες πληροφορίες στις υπεύθυνες αιμοδοσίας της Ένωσής μας Χαραλαμπιδου Παναγιώτα 6974668806, Τάσιου Βαια 6906278257 και στο κέντρο αιμοδοσίας Αγιου Παύλου 231 330 4584.

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →