Συλλήψεις αλλοδαπών και των αλλοδαπών διακινητών τους στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη πέντε (05) παράτυπα εισερχομένων αλλοδαπών και του 32χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω πέντε (05) επέβαιναν σε επικαθήμενο Φ/Γ όχημα με οδηγό τον 32χρονο, και σκίζοντας το μουσαμά του οχήματος επιχείρησαν να εξέλθουν του οικείου λιμένα.
Σε συνέχεια ενδελεχούς έρευνας από στελέχη της Λιμενικής Αρχής  Θεσσαλονίκης και κατόπιν διακριτικής επιτήρησης, συνελήφθη επιπροσθέτως 28χρονος αλλοδαπός στην περιοχή παλαιάς παραλίας Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα αναλάμβανε την προώθηση των ανωτέρω στην Αθήνα με τελικό προορισμό χώρες της Ευρώπης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα με επικαθήμενη καρότσα.
Επίσης, στη σύλληψη δύο (02)  παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών και του 46χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, κατά την αποσφράγιση  Φ/Γ οχήματος προερχόμενο από Τουρκία, σε αποθήκη του λιμένα Θεσσαλονίκης  διαπιστώθηκε η ύπαρξη των ανωτέρω δύο άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων σε Φ/Γ όχημα (τράκτορα) με οδηγό τον 46χρονο ανωτέρω αλλοδαπό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα με επικαθήμενη καρότσα.

 

 

http://hcg.gr/node/24137

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →