Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος στην Ολομέλεια της Βουλής: Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του νέου κτιρίου του Λιμεναρχείου Κατερίνης.

Ένα έργο υψηλής σημασίας για την Πιερία που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος παίρνει τον δρόμο του μετά την κατάθεση και έγκριση Τροπολογίας του Υπουργείου Ναυτιλίας για τον καθορισμό χρήσεως γης και όρων δόμησης λιμένα .

Όπως ανέφερε ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος στην ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής «Με τον καθορισμό χρήσεως γης και όρων δόμησης λιμένα, θα δοθεί η δυνατότητα της υλοποίησης του αναπτυξιακού προγράμματος  του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας, για την αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών και την δημιουργία νέου κτηρίου που θα στεγάσει το λιμεναρχείο στην Παραλία Κατερίνης»

Ο Βουλευτής Πιερίας ευχαρίστησε την Ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας για τη συνεργασία και την πρόοδο των θετικών αυτών εξελίξεων.

Χαρακτήρισε δε το νέο κτήριο του Λιμεναρχείου ως ένα έργο με ισχυρό αναπτυξιακό πρόσημο που θα δώσει προστιθέμενη αξία σε όλη την οικονομική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από κοινού με τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας, ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση ενός μεγαλόπνοου σχεδίου, που αξίζει να αναφερθεί ότι η αρχιτεκτονική μελέτη του έχει ήδη κατατεθεί προς έγκριση στο αρμόδιο Υπουργείο.

Ως Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας ευχαριστούμε θερμά τον κ.ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ που πάντοτε στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας, για την αναβάθμιση των περιοχών της Περιφέρειας μας.

Πηγή: https://www.olympusmera.gr

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →