Επισκέψεις του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη σε Ν.Μουδανιά και Αμμουλιανή Χαλκιδικής.

Τον Δήμο Προποντίδας επισκέφθηκε την Κυριακή 29-5-2022 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνοδευόμενος κι από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Κουτουλάκη.

 Σε σύσκεψη που έγινε παρέστησαν μεταξύ άλλων: ο βουλευτής Γ. Βαγιωνάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Γιώργου, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης Πλοίαρχος Λ.Σ. Ευαγγελίδης Σταύρος, η Διοικητής του Β’ Λ/Τ Ν.Μουδανιών Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Λιούγκα Μαρία, καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσής μας ο Πρόεδρος Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας κ.Κουστιάνης Θεόδωρος με τον Αντιπρόεδρο κ.Τσιάπλια Βασίλειο και τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Κοροσίδη Κων/νο, διάφοροι εκπρόσωποι φορέων, καθώς και αιρετοί του Δήμου Προποντίδας.

Από πλευράς της Ένωσης μας, τονίστηκε η μη λειτουργικότητα πλέον του Λιμενικού Καλλικράτη, και οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αναβαθμιστεί σε Λιμεναρχείο το Β Λ/Τ Νέων Μουδανιών.

Ο Υπουργός έδειξε θετικός, ώστε να προωθηθεί στο Συμβούλιο Επιτελικού Σχεδιασμού του Αρχηγε’ιου Λ/Σ – ΕΛ/ΑΚΤ  η αναβάθμιση του Β Λ/Τ Μουδανιών σε Λιμεναρχείο, αναγνωρίζοντας αυτή την σημαντική και κομβική αναγκαιότητα.

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →