Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023.

Σε μια γεμάτη ασφυκτικά αίθουσα στο KITCHEN BAR στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/02/23 η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Σταύρος, η εκπρόσωπος της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας ΣΚΟΥΦΑ Ελισάβετ, ο Διοικητής της 2ης ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΓΙΑΜΑΣ Ευστράτιος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης Πλοίαρχος Λ.Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Σταύρος, ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Νομού Θεσσαλονίκης ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ Ελευθέριος και ο Πρόεδρος των Ναυτιλιακών Πρακτόρων κ. ΚΑΜΠΑΚΗΣ Βασίλειος.
Ακολούθησαν βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες για το Π.Α.Θ. 050 και την πολύτιμη συνεισφορά του στο μεταναστευτικό προς τον Υποπλοίαρχο Λ.Σ. ΣΠΥΡΤΟ Χρήστο, για το ΠΛΣ-135 παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα ο Ανθ/στης ΛΣ ΚΟΡΟΣΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, για τον Αρχ/στή ΛΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Χρήστο του Α’ Λ/Τ Νέας Μηχανιώνας αλλά και τον Ανθ/στή Λ.Σ. ΝΟΥΣΚΑ Γεώργιο για την διάσωση συνανθρώπων μας από την θάλασσα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπεύθυνο και στους ιδιοκτήτες του KITCHEN BAR για την υπέροχη φιλοξενία και εξυπηρέτηση που μας χάρισαν σε αυτό τον υπέροχο χώρο, αλλά και σε όλους και όλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →