Γ’ Λ/Τ Σκάλας Κατερίνης.Απεγκλωβισμός ανθρώπου από την θάλασσα.


Tις πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο περιπολίας εντόπισαν Ι.Χ. όχημα μέσα στη θάλασσα στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλίας.

Στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή δύο ιδιωτών απεγκλώβισε έναν 28χρονο ημεδαπό, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο όχημα. Ο 28χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για νοσηλεία.

Το όχημα ανελκύστηκε με τη συνδρομή οδικής βοήθειας, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Η Ένωση μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Ανθ/ρχο ΛΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ Ευάγγελο στέλεχος του ΚΛΘ/Γ ΛΤ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για τον απεγκλωβισμό -διασωση νεαρού άντρα πρωινές ώρες στις 14/01/23 μετά από πτώση ΙΧ στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παραλίας Κατερίνης.

Να τονίσουμε ότι η πράξη αυτή του συναδέλφου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση καθώς η θερμοκρασία την ώρα του συμβάντος ήταν κάτω του μηδενός.

Άξιος συγχαρητηρίων ο συνάδελφος.

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →