ΠΛΣ 040

cropped-FullSizeRender-24.jpg

12


Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τα στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ότι από την 25/10/2016 το πλωτό σκάφος ΠΛΣ 040 τύπου ΑΜΠΕΚΙΝ έχει μετεγκατασταθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Η μετεγκατάσταση αυτή, αναβαθμίζει το επιχειρησιακό επίπεδο του Λιμεναρχείου, καθώς θα μπορεί να δράσει στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή αλλά και όπου κρίνεται αναγκαίο.

Επιπροσθέτως δημιουργεί επιπλέον οργανικές θέσεις πράγμα πολύ σημαντικό για το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καθώς αυτό αποτελεί τόπο επιλογής για το 10% των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και οι οργανικές του θέσεις καλύπτουν μόλις το 2% των οργανικών θέσεων του Σώματος.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου (όπου ήταν δέσμευση του Δ.Σ.), είναι σημαντικό, να αναφερθεί η συμβολή της στρατιωτικής ηγεσίας. Θα θέλαμε λοιπόν να απευθύνουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας προς την ηγεσία για την έμπρακτη συμβολή της και να χαιρετίσουμε την απόφαση αυτή, για την οποία ήμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τα στελέχη της περιφέρειάς μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν.Γραμματέας

               ΤΣΙΑΠΛΙΑΣ Βασίλειος                                          ΚΟΥΣΤΙΑΝΗΣ Θεόδωρος

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →