Ευχαριστήρια επιστολή Διοικητικού Συμβουλίου ΕΠΛΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

cropped-FullSizeRender-24.jpg


Ως Δ.Σ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας αισθανόμαστε την ανάγκη, αλλά και την υποχρέωση, να ευχαριστήσουμε δημοσίως την Φυσική και Στρατιωτική μας ηγεσία, στο πρόσωπο του Αρχηγού Αντιναυάρχου Λ.Σ. ΡΑΠΤΗ Σταματίου.

Η έμπρακτη στήριξη του Αρχηγού μας, η δεκτικότητα και η κατανόηση που κατέδειξε στις αλλεπάλληλες επαφές μας, αφήνουν το δημιουργικό του στίγμα, σε ένα χρόνιο και καθοριστικής σημασίας, για την Ένωσή μας αίτημα, που ήταν η θεσμοθέτηση, και η πλήρης λειτουργία της ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, δικαιώνοντας συγχρόνως τις έντονες προσπάθειες του Διοικητικού μας Συμβουλίου, αλλά και των ατόμων που πίστεψαν και πάλεψαν για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός.

Ένα όνειρο ετών γίνεται πραγματικότητα, καθώς αναγνωρίζεται επιτέλους απο την Ηγεσία, ο σημαντικός ρόλος και η τεράστια προσφορά της Ε/Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην επιχειρησιακή λειτουργία του Σώματος μέχρι σήμερα. Συνάμα, η αναγκαιότητά της γίνεται ακόμα πιο εμφανής, με την έλευση του Π.Α.Θ. καθώς και τα δύο θα βοηθήσουν τόσο στην αναβάθμιση του επιχειρησιακού τομέα της Περιφέρειάς μας, όσο και στην δημιουργία νέων θέσεων. Είναι μεγάλο ευεργέτημα να παίρνονται αποφάσεις που επιφέρουν την πρόοδο, την ανάπτυξη, και την εξέλιξη του Σώματος.

Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν.Γραμματέας

           ΤΣΙΑΠΛΙΑΣ Βασίλειος                                          ΚΟΥΣΤΙΑΝΗΣ Θεόδωρος

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →