Eπισκευαστική Βάση Θεσσαλονίκης.

cropped-FullSizeRender-24.jpg


Μόλις δυο μήνες μετά την ενεργοποίηση της Επισκευαστικής Βάσης Θεσσαλονίκης μετα απο ανελκύσεις και επισκευές μικρότερων πλωτών μέσων της ευρύτερης περιοχής η ηγεσία αξιολογώντας το έργο της και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της μέσα απο την εμπειρία των ετών λειτουργίας ως Κ.Λ.Θ./Ε.Β. ενέκρινε για πρώτη φορά ανέλκυση ναυαγοσωστικού.

Εν λόγω ναυαγοσωστικό (Ν/Γ 511) με εδρα την Μυτιλήνη ανελκύθηκε κατόπιν συνεννοήσεων και με την αμέριστη βοήθεια της Διοικήσεως του Ο.Λ.Θ και των υπαλλήλων του στις εγκαταστάσεις της Ε.Β.Θεσσαλονικης. Το επιχειρησιακό μέσο παραδόθηκε και θα παραμείνει στην Επισκευαστική Βάση Θεσσαλονίκης για πλήρη μηχανολογική και ναυπηγική συντήρηση απο το προσωπικό της .

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ε.Β.Θεσσαλονίκης δεδομένου της δυνατότητας ανελκύσεων πλωτών στον χώρο της, της εμπειρίας της και του έμψυχου δυναμικού της αποδυκνείεται ενα ισχυρό χαρτί στα χέρια της διεύθυνσης επιχειρησιακών μέσων και εν γένει της Ηγεσίας.

Με τέτοιο δυναμικό ξεκίνημα και την κατάλληλη στήριξη του Υπουργείου θα πρεπει να θεωρείται σίγουρη η επιτυχημένη λειτουργία της, η οποία θα έχει πολλαπλά οφέλη (οικονομικά και οχι μόνο) στο Λιμενικό Σωμα-Ελληνική Ακτοφυλακη .

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν.Γραμματέας

ΤΣΙΑΠΛΙΑΣ Βασίλειος                                          ΚΟΥΣΤΙΑΝΗΣ Θεόδωρος

 

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →