23ο Συνέδριο Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Εύστοχη και δυναμική, για ακόμη μία φορά, ήταν η παρουσία της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας στο 23ο Εκλογοαπολογιστικο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., οι εργασίες του οποίου πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 13 με 15 Μαΐου 2022 στην Αθήνα.
Οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας μέσω της ψήφου τους, έδωσαν ακόμα μια φορά, στον Αντιπροέδρο κ.Τσιάπλια Βασίλειο, και στον Γενικό Γραμματέα της Ένωσής μας κ.Λάσκαρη Γεώργιο, το πρόσταγμα της ευθύνης, για σοβαρή, εμπεριστατωμένη, και δίκαια εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων στο Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, αναγνωρίζοντας έτσι τις προσπάθειες που κάνουν, για μια πετυχημένη και αποτελεσματική συνδικαλιστική παρουσία.
Οι ομιλίες του Προέδρου κ.Κουστιάνη Θεοδώρου και του Αντιπροέδρου κ.Τσιάπλια Βασιλείου, ανέδειξαν τα προβλήματα και τις αστοχίες κυρίως του Π.Δ. Μεταθέσεων, την πορεία της προσφυγής μας στο ΣτΕ, καθώς επίσης και άλλα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία.
Η εκπροσώπηση στο Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης, από τον Αντιπρόσωπο Τσουκτορίδη Κωνσταντίνο, και η εκλογή του στην ελεγκτική επιτροπή, καθώς και η συμμετοχή του Μπαρόγιωργα Δημήτρη στην εφορευτική επιτροπή των εκλογών, ολοκλήρωσαν τις εργασίες του Συνεδρίου για την ομάδα της Ένωσής μας.
Παραμένουμε σταθεροί ως Ένωση στις αρχές και στα ιδανικά που πρεσβεύουμε από το 2016, ” Πρώτα η Ένωση, πρώτα ο Συνάδελφος, και η υπεράσπιση των μελών μας”.

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ομιλίες.

Ομιλία Προέδρου της Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας – 23ο Συνέδριο Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Ομιλία Αντιπροέδρου της Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας – 23ο Συνέδριο Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Πρώτο μέρος.

Ομιλία Αντιπροέδρου της Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας – 23ο Συνέδριο Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Δεύτερο μέρος.

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →