Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024.


Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στον φιλόξενο χώρο του Kitchen Bar Thessaloniki, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης μας την Κυριακή 28/01/24.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της Νεάς Δημοκρατίας Α Θεσσαλονίκης κ.ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Θεσσαλονίκης κ.ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ Διαμαντής, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Θεσσαλονίκης κ.ΚΑΛΑΦΑΤΗ Σταύρου, o Αντιπεριφερειάρχης κ.ΔΕΝΗΣ Σωκράτης, και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ.ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ εκπρόσωποι του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ Απόστολου,ο κος ΚΑΡΔΑΡΑΣ Παναγιώτης Γραμματέας παραγωγικών τομέων και Ναυτιλίας Βορείου Ελλάδος, ο Πρόεδρος των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γρηγόριος, ο Διοικητής της 2ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΓΙΑΜΑΣ Ευστράτιος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης Πλοίαρχος Λ.Σ. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ Γρηγόριος,  o Διοικητής της Ε.Β. Θεσσαλονίκης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΛΟΥΚΟΒΙΤΗΣ Ιωάννης, ο Λιμενάρχης Ιερισσού Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΕΤΡΟΥ Ευθύμιος, η κ.ΔΟΥΚΑΚΟΥ Ιφινοη εκ μέρους των αποστράτων Λιμενικών Βορείου Ελλάδος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ.ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ Ελευθέριος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ακολούθησαν οι βραβεύσεις συναδέλφων για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο. Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Αρχ/στης Λ.Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος, οι Ανθ/στες Λ.Σ. ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ Ηλίας και ΚΑΛΕΤΣΑΡΗΣ Κωνσταντίνος για την διάσωση γυναίκας μετά από πτώση της στην θάλασσα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, καθώς και ο Ανθ/ρχος Λ.Σ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ Ευάγγελος για τον απεγκλωβισμό -διασωση νεαρού άντρα από την πτώση του με ΙΧ στην Παραλία Κατερίνης.

Επίσης με τιμητική πλακέτα τιμήθηκαν πρώην Πρόεδροι της Ένωσης μας και πιο συγκεκριμένα οι κύριοι ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Νικόλαος, ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ Νικόλαος και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σοφοκλής για την προσφορά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η δωρεά από την HELLENIC SEA JETS μιας χρυσής λίρας μέσω του κ.ΑΔΑΜΗ και η κλήρωση της ήταν η έκπληξη της εκδήλωσης και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Τυχερη Υπηρεσία της Περιφέρειας μας αναδείχτηκε η Α.Ε.Ν.

Ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες για την παρουσία τους και την συμμετοχή σε μια ακόμη εκδήλωση της Ένωσης μας.

Facebooktwittermail

Σχετικά με E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα άρθρα του/της E.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας →